UBS Place Saint-Francois

Designed and planned far in advance, the renovation and expansion of UBS Headquarters at Place St. François in the centre of Lausanne. The impressive historical building and the expansions were modified in accordance with present-day technology and energy requirements while also taking into account their history and special location.

Work performed:
Delivery and installation of Type 5 raised access floors with textile, parquet, natural stone and plastic laminate coverings in the main hall, the service and office spaces at the rear and in the technical utility rooms.

Client:
UBS SA, Lausanne

UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
UBS Place Saint-Francois
previous next